Klantervaringen

Persoonlijk coachtraject op maat

Voor het coachingstraject had ik last van faalangst. Ik kon niet goed omgaan met tegenslagen. Verder had ik moeite met het herkennen en aangeven van mijn eigen grenzen. Dit wilde ik graag veranderen. Door het coachingstraject herken ik mijn stress signalen beter en heb ik nieuwe mogelijke stress oorzaken bijgeleerd waarmee ik in de toekomst… Lees meer “Persoonlijk coachtraject op maat”

Roland

persoonlijk coachtraject

Ik was overspannen geraakt en wilde graag kennis en handvatten hebben hoe ik overspannenheid kan voorkomen. De coaching gesprekken waren heel interessant en de tijd vloog voorbij. Ik weet nu hoe ik stress kan herkennen en hoe ik kan balanceren met ontspanning. Martine is iemand die je kan helpen met meer inzicht over jezelf door… Lees meer “persoonlijk coachtraject”

Martin

Inzicht in stress bij autisme

“Voordat ik met dit coachingstraject begon had ik problemen met situaties waarbij de kans bestond dat het niet goed zou gaan als ik iets fout deed. Ik wilde graag veranderen; dat ik iets ging ondernemen, ook al was er een mogelijkheid dat er iets fout zou gaan. Ik vond het best moeilijk om ‘ja’ te… Lees meer “Inzicht in stress bij autisme”

Henk

Inzicht in stress bij autisme

Voor de coaching liep de spanningsladder bij mij binnen enkele seconden van niks naar maximaal. Er waren slechts hele kleine dingetjes/gebeurtenissen nodig om mijn spanningen hoog op te laten lopen waardoor communicatie niet mogelijk was. Het voelde als een teken van persoonlijk falen om te starten met een coachingstraject. Het voelde als zo iets simpels… Lees meer “Inzicht in stress bij autisme”

Coen

Inzicht in stress bij autisme

Voordat ik aan het coachingstraject begon had ik veel denk- of doeblokkades door teveel opties. Ik wilde graag dagelijks minder stress ervaren. Door de coaching heb ik meer inzicht in de werking van mijn blokkades en weet ik wat mijn stresssignalen zijn. Hierdoor ben ik meer in control en bestendiger tegen stress. Martine is een… Lees meer “Inzicht in stress bij autisme”

Max

Inzicht in stress bij autisme

Martine heeft een open spontane gezichtsuitdrukking en is prettig in haar bejegening naar de ander. Ik heb de coachingsgesprekken als prettig ervaren. Martine heeft een luisterend oor, ze gaf me feedback die steunend was en ook die wat schuurde, die me aan het denken zette.

Paul 55 jaar, getrouwd

Inzicht in stress bij autisme

Voordat ik aan het coachingstraject ‘inzicht in stress bij autisme’ begon, was ik vaak aan het flapperen. Ik was erg gestrest maar wist niet precies wanneer en waar de stress vandaan kwam. Ik raakte het overzicht kwijt. Ik vond het moeilijk om ‘ja’ te zeggen tegen het coachingtraject omdat ik dan toe moest geven dat… Lees meer “Inzicht in stress bij autisme”

Jacco

Inzicht in stress bij autisme

Door de vaststelling dat ik waarschijnlijk autisme had, voelde het alsof mijn leven was ‘verwoest’. Daardoor liep ik tegen meerdere problemen op. Het meest lastige was de onbekende wereld van autisme. Ik wilde meer duidelijkheid krijgen in wat autisme is en wat het voor mij betekent. Vanuit daar hoopte ik verder te kunnen en te… Lees meer “Inzicht in stress bij autisme”

Laura

Jobcoaching

Ik ben door mijn diagnose Asperger afgekeurd voor mijn werk als leerkracht basisonderwijs. Hierdoor moest ik op zoek naar ander werk, maar ik had nergens anders papieren voor. Ik had geen idee in welke richting ik het moest zoeken, had geen actueel CV en vond het heel lastig om in te schatten of een vacature,… Lees meer “Jobcoaching”

Antje van Dijk, 58 jaar

Jobcoaching

Zonder jobcoach durf ik geen belangrijke beslissingen te nemen, heb ik chaos in mijn hoofd en werk ik ongestructureerd. Martine is ervaren en professioneel. Doordat ze werkt met een voorbereidingsformulier, worden de gesprekken structureel gevoerd. Ze communiceert helder, de gesprekken met haar zijn ondersteunend. Ze denkt mee en helpt me de zaken op een rijtje… Lees meer “Jobcoaching”

Raymond

Jobcoaching

Ik vind Martine een prettig persoon om mee te praten, ze is makkelijk in contact, open en duidelijk in haar communicatie. Toen ik Martine leerde kennen had ik veel last van schuldgevoel. Ik wilde niemand tot last zijn en vond dat ik hetzelfde als mijn collega’s moest kunnen. Martine heeft me handvatten gegeven om anders… Lees meer “Jobcoaching”

Marjolein