Laat stress geen burn-out worden

Martine is vanuit persoonlijke ervaring bekend met autisme en voegt dat samen met een goede theoretische onderbouwing. Ze is prettig in de omgang en kan direct inspelen op opmerkingen die gemaakt worden met tips en tricks die ook niet direct tot het lesmateriaal behoren.
De training is heel prettig. Het ervaringen delen met anderen autisten is extreem waardevol en dat doen in een setting waarbij je gestructureerd over aspecten nadenkt, helpt enorm.
Ik had een slechte balans tussen werk en privé. Ik had veel last van stress en vermoeidheid. Ik kwam uit een autistische burn-out en wilde een betere balans. Zodat ik een beter gevoel zou hebben over werk en privé en dus een betere werknemer en moeder kon zijn. Het liefst wilde ik dat wel zoals ‘normale mensen’ dat kunnen, dus zonder dingen op te geven.
Door het volgen van de training heb ik een betere balans werk-privé. Ik voel langzaam mijn grenzen beter aan en acteer daar ook naar. Ik kan mijn werk iets beter loslaten, doordat ik ook een stapje terug heb gezet.

Ik ben blij dat ik in staat ben iets beter naar mezelf te luisteren en voor mezelf te kiezen. Dat ik wat handvaten heb om met mijn man dingen te bespreken. En dat ik wat meer rust heb en daardoor beter beschikbaar ben voor mijn kinderen.

‘Monique’, 45 jaar, solution owner/developer