Jobcoaching

Naast de coaching voor mijn eigen praktijk, werk ik ook als jobcoach bij Werkpad. Loopt het niet lekker op je werk, vind je het lastig om op een goede manier met je collega’s om te gaan, heb je te maken met onuitgesproken verwachtingen of heb je met veranderingen te maken? Ik kan samen met jou en de werkgever je kwaliteiten en belemmeringen op je werkplek in kaart brengen en zoeken naar een passende oplossing. Ook kan ik voorlichting geven over autisme in relatie tot het werk aan leidinggevenden en collega’s, zodat er meer kennis en begrip kan ontstaan.

Het probleem is vaak niet het gebrek aan nieuwe ideeën, maar het loslaten van oude inzichten. Dee Hock

Werkpad is een door het UWV erkende jobcoach organisatie, waardoor de jobcoaching in veel gevallen vergoed kan worden door het UWV. Daarnaast zijn ook veel werkgevers bereid de jobcoaching te betalen, bijvoorbeeld uit het opleidingsbudget. Heb je hier vragen over of wil je overleggen, kun je altijd contact met me opnemen.

Mijn werkgebied voor jobcoaching is van Rotterdam tot Lisse en van Den Haag tot Woerden. Werkpad is een landelijke organisatie, woon je buiten mijn werkgebied, dan kan een collega je wellicht helpen. Zie voor meer informatie www.werkpad.nl.

Ben je geïnteresseerd en wil je onderzoeken hoe ik je kan helpen? Neem dan contact met me op per email of telefoon en we plannen een gratis oriënterend gesprek. Dan kunnen we  ervaren of er een ‘klik’ is en kan ik je vragen beantwoorden.

Wil je eerst meer over mij weten? Kijk dan op de pagina Martine Scharp.