Zet de eerste stap: ‘inzicht in stress bij autisme’

Om te leren hoe je meer rust kunt ervaren met autisme is het belangrijk om te weten wat autisme is en welke kenmerken van autisme je bij jezelf herkent. Veel autismekenmerken worden versterkt door stress. Hoe fijn is het, als je stress eerder kunt herkennen dan je nu kunt, zodat je stappen kunt zetten om de stress te verminderen?

In  twee maanden gaan we aan de slag met inzichten in jouw autisme. Wat zijn de sterke kanten van jouw autisme en wat zijn de zaken waar je tegenaan loopt. Wat is stress voor jou en in welke situaties ervaar je het?  Hoe hoog is je stressgevoel en waar komt het vandaan? Door inzicht te krijgen in je stress signalen en de oorzaken van je stress, kun je stappen gaan zetten om hier anders mee om te gaan. Waardoor je meer rust zult ervaren.

  • 4 coachingsgesprekken in 2 maanden; bij start plannen we ze in overleg allemaal in zodat de data bekend zijn en de doorlooptijd duidelijk is;
  • Tussendoor vragen stellen via mail;
  • Handige werkbladen;
  • Handige map om je aantekeningen, oefeningen en overzichtkaarten bij elkaar te houden zodat je een handig naslagwerk voor jezelf creërt.
  • Bonus:
    Boek ‘meer rust en minder stress bij autisme’.

Resultaat: minder stress ervaren, doordat jij je stresssignalen en de oorzaken van stress beter leert herkennen!

Ben je geïnteresseerd en wil je onderzoeken hoe ik je kan helpen? Neem dan contact met me op per email of telefoon en we plannen een gratis oriënterend gesprek. Dan kunnen we  ervaren of er een ‘klik’ is en kan ik je vragen beantwoorden.

Wil je eerst meer over mij weten? Kijk dan op de pagina Martine Scharp.
Klik hier als je meer wilt lezen over mijn totale aanbod.