Blog

 • Lege Batterij

  Lege Batterij

  Vorige keer heb ik jullie verteld over de energiegevers en energievreters. Deze zijn trouwens voor iedereen anders. Wat voor de ene persoon een bron van energie is, kan een ander als slopend ervaren. Om je batterij niet leeg te laten lopen (het is niet voor niets zo’n goede metafoor), is …Lees meer »
 • Keuzes maken

  Keuzes maken

  Wat kan het toch lastig zijn. Bepalen welke keuze je moet maken. Dit onderwerp kwam ter sprake tijdens de training ‘laat stress geen burn-out worden’. Hoe weet ik nu of ik de juiste keuze maakt? Bij iedere keuze die ik maak denk ik: ‘ was die andere optie misschien toch …Lees meer »
 • Hoe verminder je stress?

  Hoe verminder je stress?

  Nuttige stress Niet alle stress is negatief. Denk maar aan gevaarlijke situaties, bijvoorbeeld als je oog in oog met een leeuw staat. Al is het in Nederland waarschijnlijker dat je plotseling een auto i.p.v. een leeuw recht op je af ziet komen.;-) In een fractie van een seconde worden je …Lees meer »
 • Wil jij een minder vol hoofd?

  Wil jij een minder vol hoofd?

  Zo naar, een vol hoofd. Je kunt steeds minder goed denken. Je zou willen dat je meer rust in je hoofd had. Herken je dat? Je bent met een klus bezig en in je hoofd spoken de klussen die je hiervoor deed nog steeds rond. Het is een grote chaos …Lees meer »

Autisme tips en weetjes

Wil je regelmatig op de hoogte worden gehouden via de mail met tips, blogs en informatie over werken met autisme en rust bij autisme? Schrijf je dan hier in.