Martine Scharp

Ik heb jarenlange ervaring als jobcoach, waarbij ik mannen en vrouwen met autisme op het werk ondersteuning bied om zo optimaal mogelijk te functioneren. Autisme houdt niet op na werktijd en daarom heb ik in mijn begeleiding waar nodig ook altijd de privé situatie meegenomen. Met een zoon met PDDNOS weet ik ook vanuit de thuissituatie waar je in een leven met autisme allemaal tegenaan kunt lopen.

Martine Scharp

Van veel mensen krijg ik terug dat ik een scherpe blik heb, snel tot de kern van het probleem kan komen en duidelijke scherpe coachingsvragen stel. Ik benoem hoofd- en bijzaken, waardoor er overzicht ontstaat. Daarnaast ben ik vriendelijk, betrokken en heb een goed inlevingsvermogen. Mijn uitgangspunten in mijn werk zijn doelgericht, oplossingsgericht, eigen verantwoordelijkheid, integriteit, luisteren zonder oordeel en veiligheid. Van jou verwacht ik een serieuze inzet en de wil om naar jezelf te kijken en aan jezelf te werken.

Ik heb diverse opleidingen gevolgd over autisme en op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Meer informatie daarover vind je op Linkedin. Daarnaast ben ik opgenomen in het kwaliteitsregister autisme. 

Autismevriendelijke coach
Keurmerk autisme
Gecertificeerd autismecoach

Ben je nieuwsgierig naar mij en mijn bedrijf? Luister dan deze podcast om nog meer te weten te komen. Enne… die wachtlijst waarover gesproken wordt, is meestal niet zo groot. Bovendien plan ik altijd op korte termijn een intake om te kijken of we een klik hebben en ik iets voor je kan betekenen, zodat je weet waarop je wacht!