training ‘laat stress geen burn-out worden’

“Ik heb de training ‘laat stress geen burn-out worden’ gevolgd en heb deze zeer positief ervaren. Ik heb de training ook al aangeraden aan mede- ASS-familieleden. Ik geef de training een 9.
De kracht van herkenning! Niet de enige zijn. Het o-jaaaaa- moment. Weten dat je niet de enige bent.

Van te voren twijfelde ik of het wel iets voor mij was. Of ik wel gelijkgestemden (hoger opgeleiden) zou vinden en of mijn klachten wel ‘erg genoeg’ zouden zijn.
Ik ben recent gediagnosticeerd en was op zoek naar houvast, tips en herkenning. Ik zat in een periode van overspannenheid a.g.v. veel onrust op thuisfront met 2 kids met ASS en daarbij ook werkgerelateerde stress.
Ik wilde mijn stressoren leren herkennen en op tijd mijn emmertje weer wat leger kunnen maken.

Door de training heb ik geleerd dat ik heel veel zelf in de hand heb. Door op tijd (als je nog in groen zit) te zorgen voor jezelf, keuzes te maken in de verdeling van je energie, en op tijd terug te trekken/ontprikkelen, kun je toch echt heel veel zelf.
En door intensief met het geleerde bezig te zijn, en thuis er ook over te praten, ontstaat er ook meer begrip thuis.

De locatie is fijn gelegen, goed bereikbaar. Geluid kan nog wel lastig zijn in de aangrenzende ruimte. Fijn dat jij dit ook steeds herkende en er meteen iets mee deed.
Martine is een zeer deskundige coach op het gebied van ASS. Ze begeleidt de groep en bewaakt het proces, met de juiste aandacht voor de individuele hulpvraag. Een warm mens, waar ik snel veel vertrouwen in heb gekregen.
Tip: Het zou fijn zijn als er een ‘terugkomdag’ komt met de mensen uit mijn eigen groep.”
‘Maaike’, 43 jaar