7 stappen naar meer rust

Ik wilde graag meer rust en minder stress. Al vanaf het eerste telefoongesprek voelde het als een pad waarbij ik vooral kon winnen. Dit is ook zeker gebeurd. Ik ben assertiever geworden, ik maak bewust keuzes en bewaak mijn grenzen. De relatie met mijn familie is zeker beter geworden en ik ga beter om met drukte op feestjes. Ik kan beter onderscheid maken tussen zaken en laat problemen van werk makkelijker daar. Ik heb een moeizame relatie met mijn manager en realiseer me dat ik hem niet ga veranderen. Ik heb zelf besloten op zoek te gaan naar een betere werkplek.

Bij Martine voel je je direct op je gemak. Ze laat je zelf op zoektocht gaan en stuurt je door het stellen van goede vragen.

Voor wie aan de training begint, het is geen rechte lijn naar boven. Je leert met vallen en opstaan en ook na de training gaat dit door. Net als leren fietsen, met vallen en opstaan kom je steeds sneller steeds verder. De gesprekken zijn steeds echt maatwerk. Door de vragen van Martine kom je steeds een stap verder. Wees erop voorbereid dat in een traject als dit eerst gekeken moet worden naar wat jou stress geeft. Dan kan confronteren maar dan kun je aan een oplossing voor deze problemen werken.

‘Ernst’ 41 jaar, boekhouder