Jobcoaching

Ik kwam niet op één lijn met mijn leidinggevende. Ik was erg bored out en had even niet zo goed het overzicht meer op mijn leven op mijn werk.
Ik wilde beter begrip van mijn leidinggevende en afspraken die daarbij pasten in de hoop ook weer wat meer werk plezier te krijgen.

Door de coaching van Martine heb ik heldere werkafspraken met mijn leidinggevende die hopelijk in de toekomst wat meer rust gaan geven. Mijn relatie met mijn leidinggevende is verbeterd.

Ik vond het fijn dat de coaching lopend kon, met mijn honden erbij en op het tempo wat uitkwam. Ook flexibel in afspraak maken is handig aangezien het bij mij alle kanten op gaat qua planning. De gesprekken waren soms wat ongestructureerd maar dat is denk ik ook omdat we erg zoekende waren naar wat het echte probleem was en hoe we dat konden “verkopen”.
Ik denk dat ik soms wat meer geconfronteerd had mag worden met de dingen die ik doe vanuit een ander perspectief, maar tegelijkertijd gebeurde dat ook wel van tijd tot tijd.

Martine is in ieder geval een rustige, kundige vrouw die ervaring heeft met het hebben van en het begeleiden van mensen die net even anders bedraad zijn. Én met humor wat ook belangrijk is.

Tom met zijn honden
Zet alles weer op Scharp 😉