persoonlijk coachingstraject

Voordat ik aan het coachingstraject begon werd ik gepest door collega’s  en was ik zo moe (fysiek, door overprikkeling en pest-stress) dat ik niks aan opruimen of schoonmaken in huis deed. Ik ben al mijn hele leven op zoek naar rust, vrede, harmonie en geborgenheid. Begrip, stilte en voorspelbaarheid dus in het kader van autisme. Ik wil minder stress en voor gasten een toonbaar huis.

Ik vond het lastig om ‘ja’ te zeggen tegen het coachingstraject, omdat ik het liefst alle problemen zelfstandig oplos. Door het coachingstraject en het boek ‘Meer rust en minder stress bij autisme’ ben ik in mijn nieuwe baan open over mijn autisme en laat ik mijn niveau van stress en overprikkeling zien met een ‘stoplicht’. Openheid helpt. Ik ben blij dat ik op mijn nieuwe werk niet meer gepest word.
Dankzij het  ‘’stok-achter-de-deur’’ zijn voor mij heb ik een dweilset gekocht en mijn oude administratie gesorteerd +  weggegooid. Martine heeft me open en eerlijk laten zien dat ik niet de enige ben die in weinig tijd meteen alles tegelijk wil doen / verbeteren. Ik neem mee dat ik dingen het beste in kleine, duidelijk omschreven en haalbare stapjes kan plannen.

Ik heb de coachingsgesprekken als positief, pro-actief, niet dwingend en verhelderend ervaren. Martine is een kordate, behulpzame en verhelderende coach. Ze heeft me, wanneer ik in zak en as zat, kunnen opbeuren door me gerust te stellen en me een sprankje hoop te geven.

Kim