Inzicht in stress bij autisme

Voor de coaching liep de spanningsladder bij mij binnen enkele seconden van niks naar maximaal. Er waren slechts hele kleine dingetjes/gebeurtenissen nodig om mijn spanningen hoog op te laten lopen waardoor communicatie niet mogelijk was.
Het voelde als een teken van persoonlijk falen om te starten met een coachingstraject. Het voelde als zo iets simpels wat ik zelf niet kon.
Door de coaching is de relatie met mijn vrouw beter. We begrijpen elkaar ook vele malen beter. Op het werk lukt het me beter om dingen naast me neer te leggen die mijn probleem niet zijn. Ik ben veel gelukkiger met mijn leven. De lat ligt wat lager en niks doen is ook ok.
Ik heb de coachingsgesprekken als zeer prettig ervaren. Een luisterend oor en je wordt met beide benen op de grond gezet. De juiste vragen worden gesteld en op momenten van twijfel/onzekerheid over mijzelf word er benadrukt welke winst ik al heb geboekt, zodat het nare gevoel weggaat. Martine is een erg prettige persoonlijkheid met verstand van zaken.

‘Coen’, hogeschooldocent