7 stappen naar meer rust

Ik had veel stress en irritatie, alles overkwam mij en ik was steeds aan het einde van de dag overprikkeld en op. Ik was niet gezellig thuis omdat ik steeds over mijn eigen grenzen heen ging. Ik wilde graag mijn tijd beter kunnen managen, zodat ik tijd overhoud voor leuke dingen en mijn gezin. En ik wilde aardiger kunnen zijn voor mijn gezin en mijn man.

Door de coaching ben ik beter gaan aanvoelen wanneer het genoeg is geweest en kan ik eerder aangeven als dat zo is. En ik heb meer realiteitszin, soms is het gewoon niet zo leuk. Ik kan op mijn werk wat makkelijker zeggen wat mij stoort en zien dat dat helemaal niet zo negatief gezien wordt als ik van tevoren denk. Ik plan mijn tijd beter in en bewaak mijn grenzen beter, maar ik ben nog steeds aan het oefenen. Ik kan beter omgaan met teleurstellingen, als het nu niet gaat zoals het moet dan weet ik dat anderen dat ook ervaren. Het is allemaal niet perfect.

Martine is praktisch, prettig en positief. Steeds als ik ergens mee zat kon ik er met haar over praten en kwamen we tot een oplossing. Soms lijkt de oplossing voor een ander simpel, maar als je er zelf middenin zit, zie je het dan niet. Ik vond dat heel fijn.

‘Linda’, leerkracht