Verdiep met ‘praktische stappen naar meer rust’

Je hebt geleerd je stress signalen en de oorzaken van je stress sneller te herkennen. Dit levert je al meer rust op. Je vindt het echter lastig zelf de vervolgstappen te maken die in het boek ‘Meer rust en minder stress bij autisme’ genoemd worden en deze toe te passen in je dagelijkse leven. Of misschien heb je het gevoel dat je er meer uit zou kunnen halen. Daarvoor is deze verdieping bedoeld. Er worden volop ideeën en mogelijkheden die bij jou passen geboden om meer rust te creëren in je dagelijkse leven.

  • 5 coachingsgesprekken in 3 maanden; bij start plannen we ze in overleg allemaal in zodat de data bekend zijn en de doorlooptijd duidelijk is;
  • Tussendoor vragen stellen via mail;
  • Handige werkbladen;
  • Handige map om je aantekeningen, oefeningen en overzichtkaarten bij elkaar te houden zodat je een handig naslagwerk voor jezelf creërt.
  • Bonus:
    Twee maanden na afronding telefonische coaching van een half uur voor de vragen die je hebt.

Resultaat:
Meer rust ervaren door een goede structuur en balans tussen inspanning en ontspanning. Duidelijker communiceren over stress, grenzen en hulp, zodat het contact met anderen kan verbeteren.

Ben je geïnteresseerd en wil je onderzoeken hoe ik je kan helpen? Neem dan contact met me op per email of telefoon en we plannen een gratis oriënterend gesprek. Dan kunnen we  ervaren of er een ‘klik’ is en kan ik je vragen beantwoorden.

Wil je eerst meer over mij weten? Kijk dan op de pagina Martine Scharp.
Klik hier je meer wilt lezen over mijn totale aanbod.